Lumatro Schilderwerken Vlaardingen
Direct een Gratis én Vrijblijvende Offerte?   Bel: 06 450 53 2500  

Project werken

Voor grote én kleine projecten kunt u bij ons terecht. Omdat wij het Schilderwerk van uw woning, bedrijfspand, school, instelling of fabriek compleet van plafond tot en met de vloer kunnen verzorgen nemen wij uw zorgen uit handen.

Wij regelen alles voor u met betrekking tot het schilderen en spuiten van plafonds, wanden, deuren en kozijnen, ruitvervanging en de vloer inclusief de plinten. Alles wordt netjes voor u geregeld, precies hoe u alles wilt met 1 aanspreek punt.

Zoals u kunt zien op onze website zijn er veel verschillende producten voor zowel het schilderwerk binnen als het schilderwerk buiten. Graag komen wij in contact met u om uw wensen en eisen te bespreken en u te voorzien van informatie en advies op maat. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend en gratis.

Wanneer u geïnteresseerd bent en meer informatie wenst dan kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of even te bellen naar: 064-50 53 250, ook kunt u een e-mail sturen naar: info@lumatro.nl