Lumatro Schilderwerken Vlaardingen
Direct een Gratis én Vrijblijvende Offerte?   Bel: 06 450 53 2500  

Buitenschilderwerk

Het schilderwerk buiten

Regelmatig is de buitenkant van uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt of opknapbeurt. In dat geval staan onze schilders graag voor u klaar om uw huis, bedrijfspand, instelling of school te schilderen.

Wij verzorgen alle schilderdiensten rondom het schilderwerk buiten (maar ook binnen). U kunt ons zowel inschakelen voor onderhoudswerk als nieuwbouwprojecten, maar ook voor uw monumentale panden en grote of kleine VVE projecten.

Het belang van regelmatig onderhoud

Het is erg belangrijk om het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning goed te onderhouden. Het is aan te raden om ongeveer eens per vijf jaar het schilderwerk buiten goed aan te pakken. Goed schilderwerk verfraait en beschermt namelijk uw huis wat ook weer goed is voor het waarde behoud hiervan. Zeker in ons klimaat met vele soorten weersinvloeden is het verstandig om uw schilderwerk goed te onderhouden, zodat problemen zoals houtrot worden voorkomen. Een nieuwe verflaag zorgt ervoor dat de kozijnen en deuren jarenlang meegaan. Bovendien is het bij ons mogelijk om een meerjarig onderhoudsplan te krijgen voor uw woning of bedrijfspand. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u verder geen omkijken meer naar uw onderhoud.

Offerte van uw buitenschilder

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt?  In Vlaardingen en de omgeving van Vlaardingen staan wij graag voor u klaar voor al uw Schilderwerk. Vraag gratis én vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar 064 50 53 250 of vul het contactformulier in op onze website.