Lumatro Schilderwerken Vlaardingen
Direct een Gratis én Vrijblijvende Offerte?   Bel: 06 450 53 2500  

Binnenschilderwerk

Voor al uw schilderwerk binnenshuis

Bent u toe aan een nieuwe kleur op de muur? Wilt u uw woning van binnen opknappen? Hebben uw deuren en kozijnen een nieuwe verflaag nodig of heeft u last van lekkagevlekken op het plafond? Dan staan wij als ervaren schildersbedrijf in Vlaardingen graag voor u klaar voor het al het schilderwerk binnenshuis.

Voor bij u thuis, uw Bedrijf, Zorginstelling, Fabriek of ander gebouw hebben wij de oplossing op maat voor u. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u voorzien van professioneel advies en behandelplan. Zo zijn er voor bedrijven en zorginstellingen vaak bepaalde normen waaraan moet worden voldoen om bijvoorbeeld de hygiëne te kunnen waarborgen, de wanden te voorzien van een verfsysteem die goed te reinigen is en waar bacteriën geen kans maken. Wij werken hierbij met speciaal gecertificeerde producten zodat wij, maar ook u, dit kan aantonen. Zo zijn er nog vele andere producten met verschillende eigenschappen die toegepast kunnen worden in uw woning, bedrijf of instelling.

Wij helpen u graag bij het juiste advies en het schilderen van uw wanden, plafonds, het houtwerk, de kozijnen en deuren. Maar ook voor kleuradvies, (glasvlies)behang, spuitwerk, én schadeherstel kunt u bij ons terecht.

 

Kleuradvies van uw binnenschilder

Het kiezen van een kleur voor uw (nieuwe) woning kan soms een lastige klus zijn. Kleuren hebben ook een grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Mooi schilderwerk zorgt voor een extra dimensie aan het interieur en exterieur van uw huis, daarnaast wordt het woongenot vergroot en kunt u met het veranderen van één wand uw gehele interieur een nieuwe uitstraling geven. Donkere kleuren maken een ruimte bijvoorbeeld gezellig én klein, terwijl lichte kleuren een ruimte vergroten en er verfrissend uit laten zien. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kleur voor het schilderwerk in uw woning? Dan helpen wij u graag met eerlijk en professioneel kleuradvies.

Dit geldt ook voor bijvoorbeeld zorginstellingen waar kleur essentieel is voor de gemoedstoestand van de cliënten, of de kleuren van kantoren voor een betere en rustgevende werksfeer. In oa ziekenhuizen is hygiëne weer erg belangrijk wat vraagt om een goed afneembaar product zonder kwaliteitsverlies en hygiënische werkmethodes. In dit alles zijn wij gespecialiseerd en kunnen wij, in overleg met Sikkens en Sigma, u van een professioneel advies voorzien.

Wij gebruiken voor het binnenschilderwerk watergedragen verfproducten van oa Sikkens, Trimital en Sigma die minder belastend zijn voor het milieu. Dit biedt eveneens het voordeel dat er geen vieze verflucht blijft hangen, zodat u direct weer in de ruimte kunt verblijven. Daarnaast zijn alle materialen die worden gebruikt door onze schilders van hoogwaardige kwaliteit.

Uw schilder in Vlaardingen en omgeving

Woont of werkt u in Vlaardingen of in deze omgeving? Of heeft u hier in deze omgeving uw bedrijf, fabriekspand of zorginstelling? en bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf die u kan helpen bij al het schilderwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 064 50 53 250. Ook kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.